Ahoj,
tož začnu pěkně od začátku , moje jméno je Daniel , v reálu 30 let , ženatý , 1 dítě , 2 vystudované Univerzity - tož to tak lehce z mého života .
Jméno postavy je Myjavuska SpS 70 ted delevel na 69 a cca 85 % , vaše požadavky jsou min. 70 nicméně hned za tím jste uvedli že levl až tak důležitý není .
Bývalé klany Rainbow - Puremind - jak jsem tam rychle přišel tak zas rychle odešel , a to z důvodu toho , že jsem tam vlezl jako 58 a každý mě pojížděl - v té době PvP klan neměl pro tak malý levl smysl.
KOF - tam jsem zůstal déle , nicméně jsem pak odjížděl na stáž do Španělska a byl jsem dlouho mimo takže mě Belldandy vykopl
No teď jsem zpět a chtěl bych někam kde to žije , kde nebude nuda ... Klanu bych přinesl sám sebe , jsem celkem často on-line tak bych se snažil podpořit mou menšinou každou klanovou akci .
Další postavy - SE 60 Tentakulát , BD 54 - RockNrolla , WC Strza 56 , PP 43 - CernyCarodej pak nějaké další nepodstatné postavy .
IG nejsem žádný IMBa ani si na něj nehraji ale v reálu celkem dobrý klacek co je pro každou špatnost .....
Takže pokud Vám nebude vadit FOTŘÍK rád se přidám do vašich řad !
Tož tak , když se to nepovede nevadí ....
Vzath k PvP a PK - Drtím oboje je mi to jedno , snažím se u hry odreagovat a užít si ji , takže jednoznačně říkám nemám problém s ničím, tak si myslím že by to i mělo být ....
Myja