WidlakOF Anonymní
| Předmět: Přihláška Sun Jul 05, 2009 7:39 pm | |
| Ahoj, < >
Herni nick je WidlakOFF, v Reálu Štěpán
<>
Char: MAIN -> SS(SH)78; SUB -> BD72 (suport SE, SWS, BD, PP) -neco malo skillu jsem naenchantoval a neco taky porupal :-/ (CDL +10Pwr, Deth Spike +9Pwr) -vybava to už je horší (když jsem končil tak jsem se všeho zbavil, momentálne mam DC set a SOM+ACU)
<>
-je mi 24 let. V poslední době jsem měl dost práce, tak jsem se ve hře moc neukazoval
<>
- tady už to bude obtížnější -> můj první klan byl Rebels, pak náš klan šel do Rainbow, díky tomu se rozpad :-(, pak jsem dlouhoou dobu "NO KLAN" a usiloval jsem o vstup do MS, což se mi nepovedlo, tak jsem sel do RIP NAIL (Claws) to se mi taky moc nepovedlo
<>
-Vztah k PvP a PK musim ohodnotit kladne, PvP s Warem je nutnost a celkem i zabava a pokud mě někdo nas**e a nemá klan nebo nema WAR tak ma smulu a jde na PK proto si taky pravidelně udržuji PK body na 0 nerad bych dropoval :-D -mam hotové všechny Q na WB
<>
-Tak pokud jsem no klan tak to jde mimo mě a pokud jsem v ally, tak si to užívám
<>
-Tak do klanu bych chtěl, protože tu jsou 2 kamaradi, které znám osobně Jikka, Chlor, Mimo jine chlor je dobrej kámoš a je to jediná osoba, teda kromě bratra co má na mě ACC a ja na něj + je tu dost lidi, které herně znam a myslim si, že jsou v pohodě - a jeden z duvodu je, že mam rad pvp ale bohužel většina mých (real)kamaradu je ve "farm klanech"
<>
-Tak od Klanu očekávam jak PvP tak Farm akce, no a pokud by se slo někam na pivo, tak bych se tak přidal :-)
-Budu rád, když dostanu aspon šanci |
|
Leni
Poèet pøíspìvkù : 54 Join date : 03. 06. 09
| Předmět: Re: Přihláška Sun Jul 05, 2009 9:14 pm | |
| malem sem se rozbrecel +1 | |
|
Poizmy
Poèet pøíspìvkù : 57 Join date : 26. 06. 09 Age : 30
| Předmět: Re: Přihláška Sun Jul 05, 2009 9:31 pm | |
| Necetl sem to sice ale ze je to Widlis tak plus jedna | |
|
Tomino
Poèet pøíspìvkù : 84 Join date : 03. 06. 09
| Předmět: Re: Přihláška Sun Jul 05, 2009 9:57 pm | |
| +1 bez dlouhyho okecavani jeste musis poslat na soufly forko a mas to jisty. | |
|
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: Přihláška Wed Jul 22, 2009 10:40 pm | |
| +0:d nerad hlasuju kdys nvm co sou ty lidi zac |
|
Jikka
Poèet pøíspìvkù : 50 Join date : 03. 06. 09 Age : 34 Location : Neratovice
| Předmět: Re: Přihláška Thu Jul 23, 2009 12:24 am | |
| -1 zapomněl jsi na posla, se kterym si chodil do třídy:P | |
|