| prihlaska k zlatickam Avengers :) | |
|
+5Jikka Poizmy Nutelka Fairunka Leni 9 posters |
|
Autor | Zpráva |
---|
boXi Anonymní
| Předmět: prihlaska k zlatickam Avengers :) Wed Aug 12, 2009 1:38 pm | |
| Vek: 17 , v brzke dobe 18 xD Hl. Char: Hawkey 65 v maje lighet set+soul bow+maje speky, pracuji na expu po pul rocni pauze Jine Chary: Spoil 47 na spoil SoP a CBP ma obziva:) , PP 52 , SE 54 , BD 50 SwS 51 - u BD ,SwS a SE vim ze to je maly lvl ale neak me presla chut furt byt zavreny v cata s nemi ale doexpim to Duvod jit k vam: Uz dlouho od mich zacatku se mi zalibil vas klan a sledoval jsem i par akci od vas a proste taktika mi sedi vsechno a myslim ze budu proc vas prinosem sice mozna ne velkym ale pokusim se a chci vam kryt i zada prece jenom jsem hak tak dam stuny a je to ked bude enemy a estli nekdo zna hrace Lomeer tak ten by chtel jit taky k vam a byl bych rad keby jste nas prijmuli oba spolecne budem prinosem a jsme duverni pratele:) (btw. pozarnici) ... ted prosim o vyjadreni dekuji , s pozdravum boXiii |
|
| |
Leni
Poèet pøíspìvkù : 54 Join date : 03. 06. 09
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Wed Aug 12, 2009 2:08 pm | |
| +1 znam z mdt neboli tabakova mtd | |
|
| |
Fairunka
Poèet pøíspìvkù : 15 Join date : 09. 07. 09
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Wed Aug 12, 2009 2:12 pm | |
| nikde sem se nedocetl pouzivani VT navic kamarad si bude muset lupnout prihlasku stejne 65 maly level kdyz prumernej level petu u nas je cca 70 65 level je bud protekcni nebo relativne schopnej hrac. jinak VT nepochybne podminkou driv nez bychom vas teoreticky nabrali,tak pokec na vt a dalsi zakladni u nas nezbytny veci. | |
|
| |
Fairunka
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Wed Aug 12, 2009 2:13 pm | |
| kua zase sem byl loglej za tu Štěknu Tomino here | |
|
| |
boXi Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Wed Aug 12, 2009 2:29 pm | |
| mam vt dyl nez zijete:D ne kecam no tak dejte ip |
|
| |
boXi Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Wed Aug 12, 2009 2:31 pm | |
| a vim ze to neni nic moc 65 ale cti poradne ja psal ze jsme mel pauzu nebyt ni tak mam subku uz davno za sebou ... |
|
| |
Fairunka
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Wed Aug 12, 2009 3:49 pm | |
| vse bude stejne momentalne predpokladam mame penalty | |
|
| |
Nutelka
Poèet pøíspìvkù : 25 Join date : 14. 07. 09
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Thu Aug 13, 2009 2:26 pm | |
| Nwm nwm low lvl ale ten by sa doexpil...keby uz oto slo a dlasia hokejka +1 | |
|
| |
Poizmy
Poèet pøíspìvkù : 57 Join date : 26. 06. 09 Age : 30
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Sat Aug 15, 2009 3:17 pm | |
| Nvm mam u nej stejny pocit jak u rowdyho (rowdy je beztak pvpmage :X) zkusit se muze no treba se osvedci.. | |
|
| |
boXii Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Sat Aug 15, 2009 9:21 pm | |
| |
|
| |
Poizmy
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Sat Aug 15, 2009 9:35 pm | |
| - boXii napsal:
- neznam ani jednoho
tj mi jasny ze neznas ale abys nebyl stejne povahy | |
|
| |
Jikka
Poèet pøíspìvkù : 50 Join date : 03. 06. 09 Age : 34 Location : Neratovice
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Sat Aug 15, 2009 10:56 pm | |
| ty neznáš pvp mage? takovej noob co pkuje low cata | |
|
| |
Anonymní Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Mon Aug 17, 2009 9:22 am | |
| ten tvuj pvpmage je rowdy ... xaxa |
|
| |
Leni
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Sun Aug 23, 2009 6:46 pm | |
| | |
|
| |
Poizmy
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Sun Aug 23, 2009 6:56 pm | |
| Owned | |
|
| |
Bubacka
Poèet pøíspìvkù : 33 Join date : 03. 06. 09 Age : 37
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Sun Aug 23, 2009 8:52 pm | |
| Pockat ... BoXi smazky? Lomeer je dost spjatej s nim a ten je v academy u nas ... tak prosim vysvetleni pro debily, pac jsem zase spitej jak pes.
jinak Lomeer mi prijde v klidu nevim no, chodi malo na VTcko :/ | |
|
| |
Tomino
Poèet pøíspìvkù : 84 Join date : 03. 06. 09
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Mon Aug 24, 2009 1:37 am | |
| Pro me je jediny vysvetleni nestalost a uzka spjatonst znamena jen jedno, kick. | |
|
| |
Lomeer Anonymní
| Předmět: ... Mon Aug 24, 2009 12:35 pm | |
| O tom ze boxiii je u smazek to vim az od vas, no a ja ze se ted moc nezapojuju to je tim ze jsem byl cely vikend na Hasicich a jeste u pribuzneho dodelavame bazen tak se omlouvam za mou mensi aktivitu tedkon |
|
| |
boXi Anonymní
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Tue Aug 25, 2009 3:44 pm | |
| ckal jsem od vas lepsi chovani celou dobu jsme jsi myslel ze smazky jsou demnti ale co se ukazalo je to naopak ... apoon tam nejede kazdy za sebe jak u vas a tim ze jste vyhodili lomeera skrz to ze jsme kamosi je trochu demnce ne? bozeee:D ach ty nervy trochu se proberte nesedte u pc 24 h dene decka ! proliskat me nasralo jen to ze jste vyhodili lomeera skrz to ze jsme kamosi ... jste typ miminek co maji sve kamose a kdyz se s nekym nebavite a ten vas kamos se s nim bavi tak se s tim svym kamosem nebavite loool upe holkyyyyy cryyyyy ... gl v zivote snad umrete bolesti xD |
|
| |
Poizmy
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Tue Aug 25, 2009 3:49 pm | |
| - boXi napsal:
- ckal jsem od vas lepsi chovani celou dobu jsme jsi myslel ze smazky jsou demnti ale co se ukazalo je to naopak ... apoon tam nejede kazdy za sebe jak u vas a tim ze jste vyhodili lomeera skrz to ze jsme kamosi je trochu demnce ne? bozeee:D ach ty nervy trochu se proberte nesedte u pc 24 h dene decka ! proliskat me nasralo jen to ze jste vyhodili lomeera skrz to ze jsme kamosi ... jste typ miminek co maji sve kamose a kdyz se s nekym nebavite a ten vas kamos se s nim bavi tak se s tim svym kamosem nebavite loool upe holkyyyyy cryyyyy ... gl v zivote snad umrete bolesti xD
Jo v avengers jede kazdy sam za sebe to je jasny jak facka :X sorry ale ses retard hodnej čech zomba | |
|
| |
Poizmy
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Tue Aug 25, 2009 3:50 pm | |
| Btw uznejte kdo ma cuch na kkty? rowdy boxi = nubz kdo to rikal? no prece pizmi | |
|
| |
Leni
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Tue Aug 25, 2009 4:07 pm | |
| - citace :
- gl v zivote snad umrete bolesti xD
chcipni na rakovynu nube | |
|
| |
Morgawr
Poèet pøíspìvkù : 14 Join date : 07. 06. 09
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Tue Aug 25, 2009 4:24 pm | |
| - boXi napsal:
- ckal jsem od vas lepsi chovani celou dobu jsme jsi myslel ze smazky jsou demnti ale co se ukazalo je to naopak ... apoon tam nejede kazdy za sebe jak u vas a tim ze jste vyhodili lomeera skrz to ze jsme kamosi je trochu demnce ne? bozeee:D ach ty nervy trochu se proberte nesedte u pc 24 h dene decka ! proliskat me nasralo jen to ze jste vyhodili lomeera skrz to ze jsme kamosi ... jste typ miminek co maji sve kamose a kdyz se s nekym nebavite a ten vas kamos se s nim bavi tak se s tim svym kamosem nebavite loool upe holkyyyyy cryyyyy ... gl v zivote snad umrete bolesti xD
QQ more and more QQ Je videt ze si totalne nepochopil jak to tu chodi... bb | |
|
| |
Bubacka
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Wed Aug 26, 2009 12:38 am | |
| Ja nevim, ja vetsinu zivota prochlastam ... teda kdyz jsem na neschopence, jinak to promakam ... jako ty vubec nevis boxiku ... lomeera jsem o leave poprosil a on sam odesel ... jestli tebe neco tankuje tak si to jdi vyresit na hriste, nebo si skoc do nadrze k cerpadlu, aby jsi se schladil ... kdyz uz jsi ten hasic. Nevis nic o kolektivni souhre, kdyz tady pises takovy hovna ja v dobrym popral lomerovi at jede dal .. ale ty jsi dement, nic jinyho za takovy kecy, za to ze jsi neprosel, cekat ani nemuzes. A 2 best friends kazdej v enemy ally ... to proste nefunguje ... samozrejme ted si jsme vedomi ze nas vsechny zabijes atd ... GL ... az te pusti ze skolky ozvi se
Naposledy upravil Bubacka dne Wed Aug 26, 2009 1:00 am, celkově upraveno 1 krát | |
|
| |
Bubacka
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) Wed Aug 26, 2009 12:48 am | |
| "ze jste vyhodili lomeera skrz to ze jsme kamosi ... jste typ miminek co maji sve kamose a kdyz se s nekym nebavite a ten vas kamos se s nim bavi tak se s tim svym kamosem nebavite" BTW tyhle vety mas na urovni 12 letyho fakana .. kamos kamose kamosovi .. di do prdele | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: prihlaska k zlatickam Avengers :) | |
| |
|
| |
| prihlaska k zlatickam Avengers :) | |
|