Avengers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

prihlaska do clanu

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
R0WDY
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyWed Jul 22, 2009 9:25 pm

1.rowdy
2.glad 75/HE 60(tallum heavy set,dc light set,SB+QR,kesh*kesh+4,TG+3 WB,maje set sperku)
3.BD 74,sws 58,se 62.pp 58,ee 64,warlock 62,warlord 74,
4. 17
5.zatim zadny-farmil jsem jen s kamarady z realu,kteri bohuzel postupem casu prestavaji hrat
6.I love pvp,pokud mozno za 4 na PK xD
7.mate hodne enemy o tom vim a nevadi mi to
8.Jak rikam do ted sem farmil solo,v posledni dobe s tabakysem xD,solo farma me uz nebavi proto hledam clan
9.akce jako cs,wb,pvp,farmu,dobrej pokec,pomoc pri Q
10.VT-pouzivam,momentalne sice mimo provoz,ale myslim ze nez skonci zkouska HB uz to bude v poradku
Návrat nahoru Goto down
Tomino

Poèet pøíspìvkù : 84

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyWed Jul 22, 2009 9:44 pm

Prihlaska vypada dost dobre, nicmene sem porad k naborum dalsich lidi docela skeptickej, takze priorita pokec na vt, pokec ohledne nasich pravidlech, reseni nabrani s klanem a predevsim 100% ucast na cs a akcich kdyz se zaveli, a Vtcko tj asi nejvetsi povinnost. Nedilnou soucasti bude pomoct vyfarmovat dalsi hrace a spolecne expit, takze jestli ti v tomhle ohledu chybi ochota a teamovej duch, nebude to mit vetsiho vyznamu, pokud ti to nechybi o dalsiho schopneho hrace vic. GL
Návrat nahoru Goto down
Poizmy

Poizmy

Poèet pøíspìvkù : 57

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyWed Jul 22, 2009 9:53 pm

Cosi se mi plete ze je to pvpmage :X

sme byli kdysi v dimce a myslim se k tomu aj priznal..
Návrat nahoru Goto down
R0WDY
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyWed Jul 22, 2009 9:57 pm

teamovej duch mi urcite nechybi,uz ted se vlakuju s tabakysem navzajem a farmim i jiny lidi z impu,cs neni problen,spis naopak,do ted jsem na zadnejch akcich nebyl,takze se na ne tesim a pocitam se ztratou %.VT bude v provozu behem par dnu snad,takze to by taky nemel bejt problem
Návrat nahoru Goto down
R0WDY
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyWed Jul 22, 2009 10:02 pm

No pvpmage urcite nejsem xD,a nepriznaval jsem se k tomu.Kdyz jsme byli v dimce tak nkdo na me vznesl tohle obvineni,pac ho pvpmage vypekoval a me zrovna ne.Mel jsem s pvpmagem takovou dohodu ze ja necham jeho a on me.Tusim ze to bylo v ascetic,pk normalne zabijim ale ttohle je dcla high a v asce jsem byl jeste low,takze jsem nechtel problemy.
Návrat nahoru Goto down
R0WDY
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyThu Jul 23, 2009 10:20 pm

jnk VT uz mam funkcni,takze pokud by chtel tomino nakej pohovar na VT neni problem,kdyztak by se jenom mohlo k moji prihlasce vyjadrit vice clenu:)
Návrat nahoru Goto down
Werona

Poèet pøíspìvkù : 17

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyThu Jul 23, 2009 11:25 pm

Mno koukam na to ty jo dalsi sub luk to se hodi....A jak rika Tomino osobni pokec na VT....a mit chut hrat teamove...lidi co u nas v klanu hraly na sebe tak tem jsme rekli pa pa...
Jinak byt aktivni co nejvic by bylo super...pac taky lidi misto CS nebo tak farmi coz je pro me osobne moc...
Jinak za me urcite zatim male +
Návrat nahoru Goto down
Leni

Poèet pøíspìvkù : 54

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyFri Jul 24, 2009 9:40 am

znas tu pindu Leni? Nic mene za me +1 fajt do dimky se taky hodi
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyFri Jul 24, 2009 5:27 pm

heh rowdy znam ho chvyli ale osobne si myslim ze to je fajn clovek rad bych ho slysel na VT

za me +1
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu Empty

Návrat nahoru Goto down

prihlaska do clanu
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihlaska do clanu
» Přihláška