Avengers
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

PříjemLatest imagesRegistracePřihlášení

prihlaska do clanu

Goto down 
4 posters
AutorZpráva
edik
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptySun Jun 28, 2009 9:08 pm

Nick:edik

Lvl:74 necromancer

Postavy:mam se 61, pp 52.. bd 59.. mi venoval bratr

Vek: je mi 16 let

Minule clany: si uz moc nepamatuju protoze sem dlouho nehral,ale nebyli to zadne silne clany ,spise take lowicky:))

Vztah k pvp a pk: takze pvp mi nevadi a rad si davam pvp:),, a pekuju jen kdyz je to fakt nutny jinak moc ne

Vztak k valkam: wary mi nevadi prave naopak rad bych na nako utakovou akcicku rad zasel pri je to bry a zabavy spestreni teto hry

chtel bych k vam do clanu protoze se mi zdate dobry a opohode lidi a raad budu nak napomocen,,ocekavam nekdy treba nakou pomoct,neboja nvm no Smile,,ale veci to ne to si sezenu sam vzdy sme si vse sehnal sam a neci byt nak zavislej na clanu nebo ally
Návrat nahoru Goto down
Leni

Poèet pøíspìvkù : 54

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptySun Jun 28, 2009 9:12 pm

za me +0.5 jeste eqip vypis
Návrat nahoru Goto down
Anonymní
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptySun Jun 28, 2009 9:12 pm

ja osobne sem pro,skusil bych mu dat sanci takze +1
Návrat nahoru Goto down
edik
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptySun Jun 28, 2009 9:15 pm

equip: mam nm stit a DC robu.. zbran ma mzatim homo nic levnejsiho nebylo:(..ale k farme prez coruptaka mi to staci musim dat 76 a bracha mi da amku protoze uz moc nehraje kvuli skole a praci takze mi ji puci
Návrat nahoru Goto down
endik
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptySun Jun 28, 2009 9:34 pm

je prominte ted se msi vsiml male hrubky menuju se endik Very Happy ne edik,, sry
Návrat nahoru Goto down
Tomino

Poèet pøíspìvkù : 84

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyMon Jun 29, 2009 9:00 am

vpohode, jeste me zajima jestli umis pouzivat nebo pouzivas Ventrillo pro nas je to totiz nezbytnost.
Návrat nahoru Goto down
endik
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyMon Jun 29, 2009 9:04 am

jj ventrilo umim pouzivat
Návrat nahoru Goto down
endik
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyMon Jun 29, 2009 9:05 am

akorat byhc chtel jeste zmionit ze ted do clanu nemuzu Sad, protoe mi naky lidi v mdt dali clan Sad a ja sem necetl a myslel sem ti ze posilaj pt:( a tim padem muzu do clanu az za 4 dny:(
Návrat nahoru Goto down
Poizmy

Poizmy

Poèet pøíspìvkù : 57

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyMon Jun 29, 2009 10:43 am

Ja bych to s nim zkusil
Návrat nahoru Goto down
Tomino

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyMon Jun 29, 2009 12:09 pm

ja bych to taky zkusil posli si prihlasku i do Impu pokud nebude nikdo nebo spis vetsina proti vememe te.
Návrat nahoru Goto down
Tomino

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyMon Jun 29, 2009 12:11 pm

Návrat nahoru Goto down
Tomino

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyMon Jun 29, 2009 12:53 pm

Prihlaska tam je ale napsal si ze je ti jedno jakej klan a to mi dela docela problem, protoze kdyz napises ze je ti klan jedno tak te nikdo neveme, vcetne me. Pac se to nikoho konkretniho netyka
Návrat nahoru Goto down
endik
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyMon Jun 29, 2009 2:34 pm

takze ma mnapsat ze bych chtel k vam?,, ja totiz jmena vasich clanu,ta k prortosem napsal ze nevim do ktereho
Návrat nahoru Goto down
Poizmy

Poizmy

Poèet pøíspìvkù : 57

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyTue Jun 30, 2009 8:24 am

endik napsal:
takze ma mnapsat ze bych chtel k vam?,, ja totiz jmena vasich clanu,ta k prortosem napsal ze nevim do ktereho
Tenhle post sem nepochopil :X asi tam melo byt ze neznas mena klanu..
Návrat nahoru Goto down
endik
Anonymní

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyTue Jun 30, 2009 1:41 pm

jj promin,, melo byt ze neznam no Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Claws

Poèet pøíspìvkù : 4

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu EmptyWed Jul 01, 2009 8:06 pm

hh pise na stranky kde je nahore napsany Avengers a nevi nazev klanu Very Happy
Návrat nahoru Goto down
Sponsored content

prihlaska do clanu Empty
PříspěvekPředmět: Re: prihlaska do clanu   prihlaska do clanu Empty

Návrat nahoru Goto down

prihlaska do clanu
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prihlaska do clanu
» Přihláška